Sztárok

Csúnyán átverték Bódi Csabit

A mulatós zenész feltétel nélkül megbízott barátjában. Nem kellett volna!

Bódi Csabi nemcsak a kilóktól szabadult meg az elmúlt hónapokban, hanem 20 millió forinttól is. A háromgyerekes apukát egy olyan ember rövidítette meg, akiben feltétel nélkül megbízott. A mulatós zenésznek öt év ismeretség és két év közös üzletelés után kellett rádöbbennie, hogy barátja valójában egy szélhámos.

„Néhány év leforgása alatt bukott ki, hogy húszmillió forinttal vert át az, akit a lelki társamnak hittem. Rám haragította az embereket, bemocskolt, foltot ejtett a becsületemen” – mesélte Bódi Csabi a Borsnak.

Fotó: Bódi Csabi Hivatalos Oldala/Facebook

A mulatós zenész hatalmasat csalódott az üzlettársában, akiben annak ellenére is megbízott, hogy 2002-ben egy másik barátja hasonlóan verte át. „Akkor egy másik barátom vert át több mint tízmillió forinttal. Akkor megfogadtam, hogy nem bízom meg mindenkiben, de úgy látszik, nem tudtam úrrá lenni a naiv jóhiszeműségemen. Újra közel engedtem magamhoz valakit, és újra csalódnom kellett” – mondja Bódi Csabi, aki a történtek ellenére nem tud haragot tartani, de azt sajnálja, hogy barátai ezzel a tettükkel a gyerekei elől vették el a pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top