Sztárok

Fésűs Nelly: „Mindig megtalálnak az alkoholista szerepek, pedig soha nem iszom alkoholt”

Sűrű időszakon van túl Fésűs Nelly, aki a Valentin-napot munkával tölti. A szerepéről és arról is mesélt az nlc-nek, hogyan lazít majd a férje nélkül a bemutatója után.

Nem mindennapi módon ünnepli a Valentin-napot Fésűs Nelly. Ebben az évben a Veres1 színház színpadján debütál Tigris Nikiként a Finitóban. A színésznő egy lecsúszott popdívát alakít, aki a darab végén igencsak felönt a garatra, és külön érdekes, hogy nem először alakít ilyen karaktert. Nellyt sokszor találta már meg olyan szerep, ahol alkoholistát vagy éppen részeg nőt kellett eljátszania, ami azért érdekes, mivel ő maga soha nem iszik szeszes italt.

Fésűs Nelly a Veres1 színház próbáján (Fotó: Veres1 színház)

„Bár fiatalon megkóstoltam néhány likőrt, illetve a pezsgő ízét, de gyakorlatilag 15 éves korom óta egy korty alkoholt nem ittam. Ez egyszerűen az én döntésem, nem kívánom, és nem is szeretnék inni soha. Koccintani szoktam pezsgővel alkalmakon, de leteszem a poharamat és otthagyom az italt. Otthon pedig, a gyerekek nagy örömére, sokszor fogyasztunk kölyökpezsgőt, abból jöhet bármennyi, nem számít” – mesélte a színésznő az nlc-nek. Nelly nem tulajdonít különösebb jelentőséget annak, hogy ennyi alkoholista szerep találta meg, egyszerűen csak érdekes véletlenként említette. A mostani Valentin-napi premiert a kétgyerekes anyuka egész családja megnézi majd.

„Az első előadáson a férjem és a lányom lesz ott, a másodikon pedig az anyukámék. Nagyon várom már, mivel ez egy olyan különleges darab, ami rímbe szedve, verses formában íródott. A kollégáim között pedig ott van többek között Pál Tamás, Pusztaszeri Kornél, Molnár Gyöngyi. Kíváncsian várjuk a premiert Veresegyházán, reméljük, tetszik majd a nézőknek.”

Fésűs Nelly a Finito olvasópróbáján. A darabot pénteken mutatják be (Fotó: Veres1 színház)

Nelly a darab bemutatója után sem unatkozik majd, két barátnőjével, Détár Enikővel és Ladinek Judittal, azaz a Dívákkal elutaznak három napra pihenni.

„Régóta nem voltunk hármasban kikapcsolódni, és mivel szinte mindegyikünknek mostanában volt egy-egy premierje, úgy éreztük, ennek most van itt az ideje. Enci szervezi az utat, mi csak beülünk az autóba Jucival, és megyünk. Meglepetés wellness lesz, amit már alig várok. A gyerekekre Lajos vigyáz majd, kaptam tőlük egy kis kimenőt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top