Különleges helyen Valentin-napozik Bódi Margó és Guszti

nlc | 2020. Február 14.
Bódi Guszti luxuskirándulással lepte meg feleségét a thaiföldi nyaralásuk alatt.

Bódi Guszti és neje, Margó még mindig a festői szépségű Thaiföldön töltik téli pihenésüket. A 45. házassági évfordulóját ünneplő pár néhány napja még a koronavírus miatt aggódottValentin-nap alkalmából azonban ők is a szerelmüket ünneplik.

Bódi Guszti nagyon kitett magáért, egy magánszigetre viszi feleségét, ahol kettesben tudnak lenni. A szerelmesek fiatalon nem voltak ennyire szerencsések.

„Annyira szegények voltunk, hogy a lányszöktetés után még egy üveg italra sem futotta, hogy koccintsunk a frigyre. Akkor megfogadtam, hogy ha felviszi Isten a dolgomat, mindig megadom a módját a Valentin- napnak” – mondta Bódi Guszti a Borsnak. A zenész a luxuskirándulásról is elárult néhány titkot:

Bódi Margó és Guszti (Fotó: Youtube)

„Reggel kihajózunk a kis szigetre. Körbejárjuk, megkóstolunk minden helyi finomságot és strandolunk egy jót nyugodtan, ott, ahol csak kettesben vagyunk. Estére már szeretnék visszaérni, ugyanis van egy csodálatos étterem a szárazföldön, ahova szeretném Margót elvinni, majd nyugalomban eltölteni az éjszakát” – meséli. Bódi Guszti királynőként bánik feleségével, cserébe annyit kér tőle, hogy a házasságuk tartsa tiszteletben a hagyományos roma tradíciókat. Éppen ezért, Margó nem meztelenkedik se férje, se fiai előtt, általában hosszú szoknyát hord, és nem vesz fel mélyen dekoltált ruhát.

Exit mobile version