nlc.hu
Sztárok

Bódi Guszti a Szerencsekerékben

Milliókat bukott Bódi Guszti, a képernyőn keresztül kért bocsánatot a feleségétől

Rengeteg pénz úszott el 20 másodperc alatt.

Milliókat veszített Bódi Guszti a Szerencsekerék pénteki adásában. A mulatós sztár még bocsánatot is kért a feleségétől a tévében, amiért nem tudta a megoldást és emiatt nem sikerült pénzt nyernie.

Bódi Guszti,

Bódi Gusztinak sok betű állt a rendelkezésére, de sehogy sem jött rá a megfejtésre – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Bódi Guszti amúgy nagyon messze volt a megfejtéstől, amihez segítségképpen a “cafatokra téplek” kifejezést adták meg, erre kellett volna asszociálva kitalálni – valamint a rendelkezésre álló betűk segítségével -, hogy nokedliszaggató.

Nagyon fogsz rá haragudni és Margó is bosszús lesz” – mondta a műsorvezető Kasza Tibi a mulatós sztárnak, miután lejárt a rendelkezésre álló ideje. Mikor szembesült azzal, mi lett volna a megfejtés, teljesen ledöbbent. “Ha egy cigány erre rájön, akkor odaadom neki a 2 milliót” – mondta hüledezve Bódi Guszti, aki összesen 2 millió 995 ezer forintot bukott.

Sajnálom, Margókám!” – kért bocsánatot a nejétől a képernyőn keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top