nlc.hu
Sztárok

Bódi Margó a fittségéről

Bódi Margó 61 évesen: „Sokkal erősebbnek és fittebbnek érzem magam, mint ötvenéves koromban”

Sétálás közben néha még ugrálni is szokott.

Bódi Margó már 61 éves, de jó pár évet letagadhatna. Másfél éve határozta el, hogy bevezeti a sportot az életébe, aminek hamar meg is lett az eredménye. Bódi Guszti felesége korábban még sétálni is alig tudott, ma viszont kilométereket is képes lefutni

Bódi Margó

Fotó: Fülöp Dániel

A mulatós énekesnő kicsattan az egészségtől, ami látszik is rajta, a Borsnak pedig elárulta, hogyan tudja fitten tartani magát. 

„Sokat mozgok, ami annyit tesz, hogy minden áldott nap öt kilométert gyalogolok Erzsébetről Kispestre. Ha véletlenül kimarad, sokkal gyengébbnek és fáradékonyabbnak érzem magam. Séta közben megy a fülembe valami jó muzsika és ha egy magasabb járdaszegélyhez érek, még egy kis step aerobic is belefér. Az útvonalamon már jól ismernek és rengetegen rám köszönnek, rám mosolyognak, ami szintén feltölt energiával. Hatvanegy éves vagyok, de most sokkal erősebbnek és fittebbnek érzem magam, mint ötvenéves koromban. Akkoriban nyavalyogtam is sokat és azt hittem, hogy öreg vagyok. Nos, tévedtem, hiszen most, tíz évvel később sem vagyok az. Tizenkét kilót fogytam és jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Most valahogy minden tökéletes!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top