nlc.hu
Sztárok

Bódi Margó akkor és most

Nem biztos, hogy felismered 46 évvel ezelőtti fotóján Bódi Margót

Az 59 éves énekesnőről ritkán látunk fiatalkori fotót, de most mi egyszerre kettőt is mutatunk.

Az 59 éves Bódi Margó életmódváltásának köszönheti, hogy visszanyerte régi alakját. Az énekesnő ízületi fájdalmai miatt döntött a változtatás mellett, és most ismét tündököl. Bátran vesz fel a test vonalát hangsúlyozó ruhákat is.

Bódi Margó akkor és most

Bódi Margó és Bódi Guszti 2021-ben (Fotó: Fülöp Dániel/smagpix)

„Közel két hónapig nagy fájdalmaim voltak, az ízületeim fájtak. (…) Be voltak tagadva a térdeim, a duplájára” – mesélte a Tények Pluszban Bódi Margó, aki mivel félt a szteroidos és tűszúrásos kezelésektől, ezért inkább természetes terápiát választott. Indiai és kínai gyógyítók által évszázadok óta alkalmazott természetes hatóanyagok segítettek az énekesnőnek. A gondos orvosi ellátás és a gyógynövénykúra segítségével megszűnt a fájdalom, és lement a gyulladás. A módszert Balázs Klári is használta, amikor hasonló eredetű egészségügyi problémával küzdött.

Margóról még férje, Bódi Guszti mutatott fiatalkori fotót korábbról, egészen pontosan 1980-ból.

Hosszú évek, évtizedek óta nyomon követhetjük Bódi Guszti és Margó életét és pályafutását. Régi fotót azonban csak nagyon ritkán mutatnak, de nemrég kivételt tettek. Egészen 1976-ig mentek vissza, éppen arra az időpontra, amikor összekötötték az életüket. A fotón Margó 14, Guszti mindössze 18 éves.

„Mi gyerekkorunk óta vagyunk együtt, én 15 éves korom óta vagyok a felesége – a tradíciók szerint, mert hivatalosan nem lehetne. Szinte ő nevelt engem, és fordítva. Két gyerek elindult valahonnan, és elértünk ide. A szegénység vagy akár a jólét, a sikerek, a gyerekek, az unokák megszületése nagyon össze tud kovácsolni” – mondta házasságáról Bódi Margó. 

A sikerek ellenére a mulatós sztárpár sosem felejti el, honnan indult.

„Margóval (…) a saját bőrünkön éreztük a mélyszegénységet, az éhezést és a nélkülözést. Tudtam azonban, hogy ebből ki tudunk törni. (…) Mára megadatott a jólét, de tudom: egy percig nem szabad elfelednem, honnan jöttünk” – nyilatkozta korábban Bódi Guszti.

(Nyitókép: Fülöp Dániel/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top