nlc.hu
Egészség

Bódi Margó ízületi gyulladása

Bódi Margó pokoli fájdalmakat élt át a műtétje után

Ugyanazt a gyógymódot választotta, mint Balázs Klári.

Bódi Margó térdműtéten esett át, ami után a férje ápolta. Bódi Guszti egészen Egyiptomig repítette a feleségét, hogy kipihenje a sok fájdalmat. A régóta tervezett utazást nemcsak a koronavírus negyedik hulláma veszélyeztette, hanem az énekesnő ízületi gyulladása is, ami a korábbi, dubaji klipforgatásukat is megnehezítette. Az énekesnő sokáig halogatta a kivizsgálást, ám egy CT mindent kimutatott.

Bódi Margó

Bódi Margó mindennapjait nagyon megnehezítette az ízületi gyulladása – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Közel két hónapig nagy fájdalmaim voltak, az ízületeim fájtak. (…) Be voltak tagadva a térdeim, a duplájára” – mesélte a Tények Pluszban Bódi Margó, aki mivel félt a szteroidos és tűszúrásos kezelésektől, ezért inkább természetes terápiát választott. Indiai és kínai gyógyítók által évszázadok óta alkalmazott természetes hatóanyagok segítettek az énekesnőnek. A gondos orvosi ellátás és a gyógynövénykúra segítségével megszűnt a fájdalom, és lement a gyulladás. A módszert Balázs Klári is használta, amikor hasonló eredetű egészségügyi problémával küzdött.

Gondoltam, ha a Klárikának segített ez a gyógynövény, akkor megpróbálom én is” – indokolt Bódi Margó, miért ezt a gyógymódot választotta. Az énekesnő egyébként nemrég ünnepelte a férjével a 46. házassági évfordulójukat.

Olvass még Bódi Margóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top