nlc.hu
Sztárok

Dubajban jártak Bódi Gusztiék

Álomutazással lepte meg feleségét Bódi Guszti, Dubajban ünnepelte 59. születésnapját Bódi Margó

A házaspár a nyaralás alatt sem pihent, két videoklipet is készített Dubajban.

Dubajba vitte szülinapozni a feleségét Bódi Guszti. Bódi Margó csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy egy álomnyaralással búcsúztathatja az 50-es éveit.

Bódi Guszti

Nyaraltak is, dolgoztak is Dubajban Bódi Gusztiék – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Izgalmas volt, mert nem nagyon hittem el, hogy lesz engedély arra, hogy majd utazhatunk, és a vakcinát fel tudjuk venni időben. Mivel teszteket kellett csináltatni, Margó így mégis megtudta, hogy hova utazunk” – mesélte a TV2 Mokka című műsorában Bódi Guszti. Felesége azonban nem számított arra, hogy a pihenése alatt még dolgoznia is kell. „Azon lepődtem meg, hogy ha szülinapra visz nyaralni, meg pihenni, akkor hogyan jön bele a sivatagi forgatás, ami nem kis meló volt, 45-46 fokos meleg volt” – árulta el a Nicsak, ki vagyok?-ban is bizonyító Bódi Margó.

A műsorvezető Orosz Barbi kérdésére, miszerint „munkára fogtad az asszonyodat a születésnapján?”, a mulatós sztár a következőket mondta: „Minden vágya az volt, hogy utazzunk. Csabi kint volt, istenítette, mire Margó is mondta, hogy kiutazna. Gondoltam, meglepem a másfél év bezártság után, aztán jött az ötlet: ha már kint vagyunk, akkor dolgozzunk is. (…) Közel 10 helyszínen voltunk, 2 klipet forgattunk”.

A zenész pár – akiknek a szerelme több mint 40 év után is töretlen – egyébként a sivatagi forgatáshoz tradicionális ruhákat is bérelt, sőt tevéket is. Mutatjuk az egyik kint készült klipjüket:

Tudj meg még többet Dubajról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top