Sztárok

Bódi Guszti megrendítően vallott: „Saját bőrünkön éreztük a mélyszegénységet”

A sikerei ellenére a mulatóssztár sosem felejti el, honnan jött.

Az utolsó 20 centesével 6 számjegyű összeget nyert Las Vegasban Bódi Gusztiírja Bors. „Egyik este az utolsó pár dollárunkat játszottuk el, és végül a legutolsó 20 centesünkkel, ami körülbelül 50 forintot ér, ütöttük meg a jackpotot: minden csilingelt és világított, mire kiderült: közel 600 ezer forintnyi dollárt nyertünk” – mesélte a bulvárlapnak a mulatóssztár, aki évtizedek óta tartó sikerei ellenére egy percig nem felejtette el Nagyecsedet, ahol nyolcan laktak egy szobában.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Bódi Guszti az anyagi és szakmai sikerei mellett családját és felfedezettjeit is támogatja. „Margóval (…) a saját bőrünkön éreztük a mélyszegénységet, az éhezést és a nélkülözést. Tudtam azonban, hogy ebből ki tudunk törni. (…) Mára megadatott a jólét, de tudom: egy percig nem szabad elfelednem, honnan jöttünk” – vallotta be az énekes, akinek a családi nyaralását beárnyékolta a koronavírus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top