nlc.hu
Sztárok

Bódi Margó és Bódi Guszti egészséges életmód

Bódi Guszti feleségéért epekednek a rajongók: „Bárkit lenyomnék érted, kedves Margó”

Guszti és Margó is kicsattanó formában vannak.

Bódi Guszti és Bódi Margó elképesztően jó erőnlétben vannak. Margó korábban is említette, mindketten edzenek és igyekeznek egészségesen táplálkozni, ez az oka annak, hogy olyan, mintha megállították volna az idő kerekét. 

Bódi Margó és Bódi Guszti

Fotó: Fülöp Dániel

A kicsattanó formájukat a rajongók is kiszúrták, éppen ezért nem győzik dicsérni az énekesnőt és férjét.

„Gusztival rendszeresen tornázunk, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk és természetesen rengeteget dolgozunk, ami szintén formában tart minket! Mindennap mozgással indítjuk a reggelt, Papóka sétál a gépen, súlyzózik, azért látszik ennyire fiatalosnak! Meg hát alapból is fiatal! Főleg, hogy nagyon ügyelünk arra, hogy ne egyen cukros dolgokat sem. Emellett pedig kisugárzik az a belső béke is, ami most bennünk van: rendben van a család, mindenki boldog, és ezek szerint ezt mások is látják rajtunk” – magyarázta Margó a Borsnak.

A lap pedig pár kedves kommentet is idézett, amit az elmúlt időszakban kapott az énekesnő: „Nagyon jók vagytok, Margó, baromi jól néztek ki! Guszti teljesen megfiatalodott – szólt az egyik, míg a másik rajongó le is csapná Guszti kezéről kedvesét. – De szép vagy, édes Margó, szerencsés ember a Guszti! Bárkit lenyomnék érted, kedves Margó!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top