nlc.hu
Sztárok

Bódi Margó bomba formában

Bomba formában van a 61 éves Bódi Margó

Jobban is érzi magát, mint 10 évvel ezelőtt.

Bár véleményünk szerint Bódi Margó mindig is nagyon jól tartotta magát, tény és való, az elmúlt években szinte kicsattan. A mulatós énekesnő lassan két éve, hogy elhatározta, életmódváltásba kezd. Ennek az eredménye nem csak egy vadító alak lett. 

Bódi Margó

Fotó: Olajos Piroska

Mint mondja, sokkal fittebnek és kiegyensúlyozottnak érzi most magát. „Egy ideje újra heti három alkalommal edzek. Guszti is örül, hogy ilyenkor legalább kijön belőlem a feszültség. Volt egy hosszabb időszak, amikor nem járhattam, az nagyon megviselt. Először a Covid miatt, aztán pedig komoly ízületi gyulladásom volt. Hatalmasra dagadt a térdem, Lilike, az unokám attól tartott, hogy kidurran. Egy ízületvédő aztán segített, pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. A gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövénykeveréknek hála, újra tudom tartani a lépést az unokákkal” – mesélte pontosan két éve Bódi Guszti felesége, majd arra is kitért, milyen mozgásformákat részesít előnyben.

A futópad a kedvenc gépem, minden alkalommal öt kilométert megyek rajta. Kedvelem a labdát is, és szeretem a súlyzókat. Nagyon szeretem a stepdeszkát, és a hátamat is erősíteni, húzom a 15 kilós súlyokat. Nagyon jó eljárni edzésre, nemcsak azért, mert erősödik az ember, vagy hogy ledobjak pár kilót, hanem azért is, mert jó kimozdulni otthonról, megy a zene, sok ember van. Sok ideig le voltam korlátozva a vírus és ízületi problémáim okozta fájdalom miatt, most újra élvezem a szabadságot

Azóta látványos eredményt ért el, rajongói pedig nem győznek betelni vele. Margó ennek eredményeképpen 15 kilótól szabadult meg, ami által jobban is érzi magát a bőrében, mint az 50-es éveiben. A látványos átalakulást ez a pár fotó is bizonyítja. 

Bódi Margó 2014
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top