nlc.hu
Sztárok

Bódi Margó főz

Bódi Margó 10 év után újra főzőműsorban lesz látható

Újra autentikus roma receptekkel jelentkezik.

„Nálunk nagy a család, az ünnepeken sokan gyűlünk össze. Ági a sógornőm 1977 óta, az elmúlt években Angliában élnek, de még mindig tartjuk azt a jó szokásunkat – ha itthon vannak nyaranta –, hogy egymást segítve hagyományos roma ételeket sütünk-főzünk a családnak. Azt vallom, a családtól nincs fontosabb az életben”  többek között ezzel az idézettel indul a Bódi Margó ízvilága című sorozat új évada, melyben 10 részen keresztül a legfinomabb cigány ételek készülnek, úgy, mint lármás tyúkpörkölt tányérról szaggatott petrezselymes nokedlivel és roma salátával, marhahúsos babgulyás csipetkével, luxus bodag, vagy kemencében sült egész bárány. Mennyei finomságok a roma konyha ízeivel, minden kísérletező kedvű néző örömére.

Bódi Margó

Bódi Margó (Fotó: TV Paprika)

A korábbi, több mint 10 évvel ezelőtti első évadban már kiderült, hogy a 61 éves Bódi Margó kiváló vendéglátó és remek szakács, akkor a család kedvenceit készítették el sógornője segítségével. A nagyecsedi konyhában friss és házi alapanyagokból készültek az ételek, a tojástól a húsokig, a zöldségektől a friss fűszerekig. Főzés közben előkerült néhány, az adott étellel kapcsolatos történet, és az autentikus ízek és vidám hangulat mellett a műsorban néhány tradicionális roma szokással is megismerkedhettek a nézők.

Az azóta eltelt 13 év alatt a gyerekek felnőttek és a Bódi család ma már Budapesten él.

Az új sorozat ezt az új életet mutatja be sok-sok nevetéssel, zenével és kedvenc fogásokkal fűszerezve, és ahogy az első évadban, most is előkerül egy-két érdekes sztori, továbbra is igazi roma életstílussal körítve.

A recepteken kívül bepillantást nyerhetünk Margóék hétköznapjaiba, és virtuálisan helyet foglalhatunk a roskadásig megterített asztaluknál, ahol a család tagjai mellett ismert vendégeik is feltűnnek, mint például Emilio vagy Papp Gergely.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top