nlc.hu
Otthon

Bódi Margó fitt nagymama lett

Bódi Margó fitt nagymama lett: „Újra heti háromszor edzek”

Néhány hónapja még járni is alig tudott, ma már 5 kilométert is lefut.

Az edzőteremben is otthonosan mozog Bódi Margó. Imádja a step padot és a futógépet is. Hobbija miatt férje, Bódi Guszti először aggódott egy kicsit, de már örül neki, mert látja, milyen jót tesz a sport a feleségének. 

„Egy ideje újra heti három alkalommal edzek. Guszti is örül, hogy ilyenkor legalább kijön belőlem a feszültség. Volt egy hosszabb időszak, amikor nem járhattam, az nagyon megviselt. Először a Covid miatt, aztán pedig komoly ízületi gyulladásom volt. Hatalmasra dagadt a térdem, Lilike, az unokám attól tartott, hogy kidurran. Egy ízületvédő aztán segített, pár hét alatt megszüntette a duzzanatot és elmúlt a fájdalom is. A gyulladáscsökkentő egyiptomi és kínai eredetű gyógynövénykeveréknek hála, újra tudom tartani a lépést az unokákkal” – mesélte Margó, akinek férje először kicsit aggódott, hogy milyen ruhában edz majd kedvese.

„Guszti először azt kérdezte: »Hogy lesz mama? A tornanadrágban a buládat fogják látni?« De megnyugtattam, hogy nem, mert a nadrágomon van egy kis szoknya, így senki nem fogja látni, amit nem kéne” – mondta nevetve az énekesnő, aki azt is elárulta, milyen mozgásformákat részesít előnyben. 

„A futópad a kedvenc gépem, minden alkalommal öt kilométert megyek rajta. Kedvelem a labdát is, és szeretem a súlyzókat. Nagyon szeretem a stepdeszkát, és a hátamat is erősíteni, húzom a 15 kilós súlyokat. Nagyon jó eljárni edzésre, nemcsak azért, mert erősödik az ember, vagy hogy ledobjak pár kilót, hanem azért is, mert jó kimozdulni otthonról, megy a zene, sok ember van. Sok ideig le voltam korlátozva a vírus és ízületi problémáim okozta fájdalom miatt, most újra élvezem a szabadságot” – tette hozzá nevetve Bódi Margó.

Bódi Margó

Bódi Margó heti háromszor edz (Fotó: magánarchívum)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top