nlc.hu
Meghitt percek
Bódi Guszti és Margó idei karácsonya

Nem a családdal tölti a karácsonyt Bódi Guszti és Margó

Hamarosan elhagyják az országot.

Bódi Gusztinak és Margónak már hagyománnyá vált, hogy a téli hónapokat Thaiföldön töltik, emiatt a családtól távol ünneplik a karácsonyt és a szilvesztert. A házaspár december 23-án hagyja el az országot, emiatt „előre hozzák” a szentestét – akárcsak tavaly – , így december 12-én ünnepelnek majd – írja a Metropol.

Thaiföld felé veszik az irányt Bódi Gusztiék - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Thaiföld felé veszik az irányt Bódi Gusztiék – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elárulták, az egész éves intenzív koncertezés miatt ilyenkor év végére már elfáradnak, szükségük van tehát a pihenésre és a feltöltődésre, ezért utaznak el Thaiföldre. December 12-én azonban nem csak a szűk körű família, hanem a népes, nagy család érkezik Gusztiékhoz.

Ami pedig a karácsonyi menüjüket illeti, a hagyományos ételek mellett idén némi újítás is lesz. „A halászlé és a töltött káposzta mellett már a reformételek is helyet kaptak” – mesélte Bódi Guszi, hozzátéve: luxus bodak, azaz cigány kenyér, valamint barbecue oldalas is kerül náluk az asztalra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top