Sztárok

Zámbó Krisztián szerelmes dalt írt kedvesének

Az énekes és 11 évvel fiatalabb szerelme már a házasságra és a gyerekekre készül.

Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsi kilenc éve alkot egy párt. Az énekes és 11 évvel fiatalabb kedvese nemrégiben arról beszéltek, hogy idén tavasszal szeretnének összeházasodni, és az esküvő után gyerekeket is terveznek.

„Zsuzsika a másik felem. Eleinte, amikor nagyon szerelmes az ember, elvakult az érzelmektől, aztán elbizonytalanodik, később pedig már a hibáival együtt is képes szeretni a másikat. Nálunk már ez a letisztult időszak van, és teljes szimbiózisban élünk” – magyarázta a Blikknek Zámbó Krisztián.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika (Fotó: Zámbó Krisztián Hivatalos Facebook-oldala)

A szerelmesek elismerték, hogy mint minden párkapcsolatban, náluk is voltak hullámvölgyek és mosolyszünetek. Zsuzsi például nehezen viselte, hogy sok nő rajong Krisztiánért, de az énekes is kiakadt, amikor más férfi szemet vetett a barátnőjére.

A pár mindig kettesben tölti a Valentin-napot. Zsuzsi idén egy dalt is kap a csokor virág mellé Krisztiántól, aki a klippremiert a szerelmesek napjára időzítette. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top