Sztárok

Straub Dezső teljesen átalakult 20 évvel fiatalabb szerelme oldalán

Straub Dezső évtizedeket fiatalodott új párja mellett. Nem csoda: egyikük sem hitte, hogy 35 év után egymásra találhatnak még.
straub dezső fogyás plasztika

„Mónika magához fiatalított. Pedig pár éve még úgy gondoltam, az én koromban az a normális, ha fogadok egy házvezetőnőt, aki rendet tart, és ha nagyon kell egy társ, kinyitom a telefonkönyvemet… Ma már tudom, a szerelmet nem szabad elengedni” – idézi a Blikk a 67 éves Straub Dezsőt, aki elárulta mostani boldogsága húsz évet vett le róla lelkileg.

„Mónikával vágyunk egymásra! Amellett, hogy igazi társam, olyan érzéseket ébresztett fel bennem, amelyek korábban már eltűntek. Az utcán is úgy bolondozunk, akár a kamaszok” – teszi hozzá a színész, akit új párja hatévesen, a tévében látott először és rögtön a szívébe zárta. A plátói szerelemből 27 éve barátság lett, a színház művészbejárójánál váltottak pár szót, Mónika azonban tiszteletben tartotta a színész házasságát.

Straub Dezső a Blikknek elárulta, felesége halálát követően volt az első igazi randevújuk, ahol órákig csak beszélgettek. „Ez döntötte el, hogy mindketten lezárjuk a kapcsolatainkat és együtt folytatjuk” – mondja a színész, aki azóta több szépészeti beavatkozáson is átesett. „Mónika a pénzügyminiszterem és a stylistom. Lecserélte a ruhatáramat, a régi szürke öltönyök helyett színes ingeket, farmereket vett. A nagy fogyásom után tavaly hasplasztikát vállaltam – vallotta be a Vidám Színpad művészeti vezetője, aki nemrég átesett egy hajbeültetésen, és azt sem szégyelli, hogy az ősz hajszálait festeti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top