Sztárok

Németh Kristóf elolvasta párja üzeneteit – így jött rá, hogy megcsalják

Németh Kristóf egy véletlen folytán tudta meg, hogy megcsalja a párja.

Várkonyi Andrea új műsorában olyan titkokra derül fény, amelyekről a hírességek eddig nem beszéltek. A legutóbbi adásban szóba került a megcsalás, amiről talán mindenkinek van egy-egy története. A vendégei ezúttal Szabó András Csuti, Harsányi Levente és Németh Kristóf volt, akik szintén megszólaltak ebben a témában. Utóbbi elárulta, többször csalták már meg, de volt egy nagyon durva eset, ami teljesen véletlenül derült ki. 

„Az élettársammal mentünk valahova. Kitettem, mentem tovább, majd megszólalt a telefonja mellettem, mert kiesett a zsebéből, ott maradt a kocsiban. Minden rossz szándék nélkül ránéztem, és volt egy csomó nem fogadott hívása és üzenete. Az volt a leggyanúsabb, hogy az volt odaírva, Orsi barátnőm. Ki írja ezt be a telefonjába? (…) Rányomtam, megnéztem, és hát hagyjuk, hogy mi volt ott…. Teljes szexuális tartalom, és az előzményeket is megnéztem, ahol minden kiderült” – emlékezett vissza egy régi kapcsolatára a Drága örökösök polgármestere.

 

 

 

 

Fotó: Life TV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top