Sztárok

Késsel rabolták ki Harry Stylest, teljesen összetört

Valentin-napon szegeztek kést az énekesnek Londonban, odaadta a rablónak minden pénzét.

Éppen Valentin-napon rabolták ki Harry Styles énekest, a One Direction egykori tagját, méghozzá késsel. Hampsteadben, Észak-Londonban történt az eset, Styles az utcán sétált, amikor a támadó eléugrott, kést rántott és követelte, hogy adja oda a pénzét. Az énekes a Daily Mail forrása szerint nyugodtan viselte a helyzetet, engedelmeskedett, odaadta, amije volt, elérte, hogy a rabló se essen pánikba, így (fizikailag) sértetlenül távozhatott. A rablás ettől még teljesen összetörte – mesélte a lap forrása. A rendőrség nyilatkozott egy késes rablásról, amelyet egy „20-as éveiben járó férfi kárára követtek el”, és amelyben senki sem sérült meg, de nem árulták el, Styles volt-e az áldozat. A tettes mindenesetre nincs meg.

Fotó: David Mirzoeff / PA Images via Getty Images

Mindez ráadásul pár órával azelőtt történt, hogy exbarátnőjét, Caroline Flacket holtan találták londoni lakásában. Stylest pár nappal később fekete melegítőben, napszemüvegben, felhúzott kapucnival látták az utcán, úgy tűnt, nagyon nem szerette volna, ha felismerik. Az énekes kedd este lép fel a BRIT Awarsd gálán és éppen gőzerővel készíti aktuális albumát, azaz a rablás és a tragédia éppen egy eleve nagyon stresszes időszakban érte. Az énekes még nem szólalt meg Flackról, akivel pár hónapig jártak 2011-ben. A műsorvezető akkor 31 éves volt, Styles pedig csak 17, így a kapcsolat elég nagy vihart kavart. A nő akkor azt mondta, sosem tartotta magát túl idősnek a fiúhoz, sőt, egész életében 18 évesnek érezte magát. Február 15-én találták meg a holttestét, a jelek szerint öngyilkos lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top