Sztárok

Hugh Jackman megható videóban védte meg a 9 éves kisfiút, akit osztálytársai zaklattak

Ezért IS imádjuk Hugh Jackmant, hatalmas szíve van a színésznek.

Hugh Jackman színészi kvalitásait nem kell részletezni, az emberi oldala pedig még csodálatosabb. A világsztár nagyon sok szervezetet segít, tehetségeket keres, emellett pedig mindig kiáll azokért, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. A minap éppen Quaden Bayles-nek üzent egy videóban, elmondta, hogy mellette áll, és bármiben segít. A 9 éves kisfiút az osztálytársai gúnyolták törpenövése miatt, az édesanyja pedig egy videót osztott meg róla, amelyben a gyerek többször elmondja, hogy véget akar vetni az életének, mert már nem bírja a folyamatos bántást.

A videó nagyon gyorsan terjedt az interneten, mindenkinek van véleménye róla, milliók osztották meg, így természetesen a hírességekhez is elért. Elsőként Hugh Jackman állt ki a fiúért, aki egy posztban elmondta, mindig mellette áll, és segíteni fog neki. 

„Quaden, erősebb vagy, mint gondolnád, haver. A lényeg, hogy van egy barátod, én. Kérlek titeket emberek, legyetek kedvesek egymással, a zaklatás nem oké, az élet így is elég kegyetlen. Jusson eszedbe, hogy minden ember, aki előttünk áll, küzd valamivel. Legyetek kedvesek” – hangzott el Hugh Jackman videójában. 

Hugh Jackman Fotó: Gettyimages / Cindy Ord / Staff

A poszt óta sokan adakoztak Quaden számára, akinek az volt az egyik legnagyobb álma, hogy eljusson Disneylandbe, ez pedig, úgy látszik, megadatik neki. A kedvenc ausztrál focicsapata pedig felkérte, hogy a hétvégi meccsen velük vonuljon be a stadionba. Az biztos, hogy az utóbbi napokban annyi kedvességet kapott, mint eddig összesen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top