Sztárok

Izgalmas kulisszatitok derült ki az Álarcos énekes című műsorról

Izgalmas részletek derültek ki az Álarcos énekes című műsorról.

Bár  úgy mozognak a színpadon az Álarcos énekes eddig ismeretlen sztárjai és a táncosok, mintha hosszú hetekig próbálnának egy-egy produkciót, az igazság az, hogy biztonsági okokból a felvétel előtt csak néhány alkalommal találkoznak – írja a Blikk.

„A felvétel előtt mindössze kétszer próbál együtt a tánckar a hírességgel, akin természetesen akkor is maszk van, tehát még azok sem tudják, kivel lépnek fel, akik ott állnak a színpadon. Közvetlenül nem is kommunikálhatnak, csak a koreográfussal. Nem könnyű ez a helyzet, mindenkinek sokkal jobban kell koncentrálnia… van egy titkos szoba, egy öltöző, közvetlenül a színpad előtt. A versenyzők jelmezben, a fejrész nélkül, de a szemellenzőben mennek a folyosón és a kisszobában veszik fel az álarcot. Ide mindössze néhány stábtagnak van bejárása, így biztosak vagyunk benne, hogy a műsor végéig titokban marad a versenyzők kiléte – mondta Verebély Marcell, az RTL Klub új show-jának kreatív producere.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top