Sztárok

Emlékszel még rájuk? Így néznek ki ma a Soñadoras szerelmes álmodozói

Volt egy sorozat az ezredforduló elején, ami bár délelőttönként vagy kora délutánonként ment a tévében, mégis sok tizenévest eltiltottak tőle. Pedig a Soñadorasban minden benne volt, ami sok mai fiatal életében is megjelenik: szerelem, drogok és különböző lelki betegségek. Emlékeztek még a fiatal női szereplőkre?

A Soñadoras – Szerelmes Álmodozók című sorozat a fiatalok egyik kedvence volt az ezredforduló elején, nem véletlenül. A mexikói szériában olyan témákat dolgoznak fel, ami a kamaszok mindennapjait érinti. A középpontban természetesen a szerelem áll, de olyan fontos témák is felmerülnek, mint a drogfüggőség, egymás és önmagunk elfogadása, étkezési zavarok vagy a homoszexualitás. A Soñadoras éppen ezért állná meg a helyét ma is a televíziókban. 

Fotó: NotiNovela

A Soñadoras sorozat szereplői a plakátképen (Fotó: NotiNovela)

A sorozatot 2000 tavaszán kezdte el sugározni a TV2, az azóta eltelt 20 évben rengeteget változtak az akkor még fiatal női szereplők.

Jacqueline (Aracely Arámbula)

Jacqueline a Soñadoras cserfes szájú főszereplője, aki sokáig tanárát, José Luist üldözi szerelmével. A színészkedés mellett modellként és énekesként is megállta a helyét. Első férjétől, a szintén énekes Luis Migueltől két gyermeke született. Aracely láthatóan ugyanolyan dögös, mint 20 évvel ezelőtt.

Fotó: Instagram

Akkor és most: a Soñadoras-sztár, Aracely Arámbula ugyanolyan dögös, mint egykor (Fotó: Instagram)

Lucía (Michelle Vieth)

Lucía a sorozat rút kiskacsája volt, akit külseje miatt sokat csúfoltak társai. Az őt alakító színésznő, Michelle Vieth később feltűnt a Szeretők és riválisokban és az Árva angyalban. Tavaly novemberben töltötte be a negyvenet, de ma is úgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt.

Fotó: Instagram

Akkor és most: a Soñadoras sztár, Michelle Vieth gyakorlatilag csak szőkébb, de nem látszik a 20 év különbség (Fotó: Instagram)

Emilia (Laisha Wilkins)

Laisha Wilkins eredetileg műsorvezető, de mivel a lánya Federico Wilkinsnek, a Soñadorast gyártó Televisa producerének, így szerepet kapott a sorozatban, ami után keresett színésznő lett. Több telenovellában feltűnt, például a Barátok és szerelmekben, illetve az Első szerelemben. Mindeközben a Metrópolis című beszélgetős műsor műsorvezetője lett, 2015-ben producerként is kipróbálta magát. Húsz év alatt szinte alig változott.

Fotó: Instagram

Akkor és most: a Soñadoras-sztár, Laisha Wilkins (Fotó: Instagram)

Julieta (Angélica Vale)

Az egyik legfontosabb szerep volt Angélica Vale-é a sorozatban. Egy olyan tinilányt alakított, aki egyszerre küzd a bulimiával, és azzal, hogy szegény sorsból jött. Julieta hiába próbálta magát gazdagnak tettetni társai előtt, végül lebukik, és kiderül az örök igazság, hogy a pénznél többet érnek a barátságok. Angélica a telenovella után a Szeretők és riválisok Nayelijeként tért vissza a képernyőre, majd 2006-ban főszerepet kapott a Lety, a csúnya lány című sorozatban. 44 évesen egy kislány és egy kisfiú édesanyja.

Fotó: Instagram

Akkor és most: a Soñadoras-sztár, Angélica Vale (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top