Sztárok

Nehéz éven van túl a TV2 híradósa, 12 kilót fogyott Vitányi Judit

Gyógyszerekkel kísérleteztek a Tények műsorvezetőjén, Vitányi Juditon.

Vitányi Judit a betegségei miatt 2019-ben szinte folyamatosan orvosi konzultációkra járt. Gyógyszerekkel kísérleteztek, hogy mielőbb megtalálják azt az orvosságot, ami a legmegfelelőbb a szervezetének. Időközben fel-le szaladtak rá a kilók, ami lelkileg is megviselte a tévést. Összesen 12 kilótól szabadult meg ezalatt az időszak alatt – írja a Ripost.

A Tények műsorvezetőjénél négy éve diagnosztizáltak pajzsmirigy-alulműködést, egy éve pedig kiderült, hogy inzulinrezisztenciája is van. „Ki lett jelölve egy 140 grammos szénhidrátdiéta, és elkezdtük váltogatni a gyógyszereket is. (…) Volt gyógyszer, amitől nem javultak az eredményeim. Aztán volt olyan is, amelyiktől híztam. Ráadásul nem is keveset, egy hónap alatt 4-5 kilót. Ebbe szinte belebetegedtem, mert közben semmin nem változtattam. (…) November körül találtuk meg, ami rám hatással van, végre. Sokkal jobban is érzem magam” – árulta el Vitányi Judit, akit nagyon megviselt édesapja rákbetegsége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top