Sztárok

Elhunyt a Republic zenekar legendás menedzsere, Abella Miklós

A Republic zenekar a közösségi oldalán jelentette be a szörnyű hírt: elhunyt szeretett menedzserük.

Abella Miklós 1991-től Cipő haláláig menedzselte a Republic zenekart, nagyon jó kapcsolatot alakított ki az összes taggal. Az együttes a közösségi oldalán jelentette be, hogy meghalt legendás menedzserük, aki mindössze 66 éves volt. Az okot nem osztották meg, csupán egy fekete képpel és a névvel emlékeztek meg a barátjukról. 

A fotóhoz több száz hozzászólás érkezett, sokan szerették és gyászolják a menedzsert. Többek között a Ladánybene 27 gitárosa, Bodnár Tibor is részvétet nyilvánított. „Őszinte részvétem, Srácok! Nyugodj békében, Miklós, köszönünk mindent! Bodnár Tibi és a Ladánybene 27” – írta.

Abella Miklós 2018-ban kapott Szakmai Életműdíjat, a zenei világban betöltött szerepéért: 

„Vannak azok, akik nem a színpadon állnak, viszont nagyon sokat tesznek ezért a szakmáért. Ezt pedig már meg is ünnepeljük minden évben, hogy ezeknek az embereknek a megbecsülését meg kell mutatnunk. A zenészek a legfontosabbak, de meg kell mutatnunk azt is, hogy a háttérmunkások is ott vannak és ők is dolgoznak” – mondta Szűts László, amikor átadta Abella Miklósnak a díjat.

(Fotó: Getty)

(Fotó: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top