Sztárok

Súlyos műtéten esett Házibuli Attila, órákon át operálták a 38 éves énekest

Másodszor is megoperálták a népszerű mulatóssztár, Házibuli Attila szívét.

A múlt héten ismét műtőasztalra kellett feküdnie Házibuli Attilának, azaz Tilinger Attilának. A népszerű mulatóssztár pitvarfibrillációi – amely a leggyakoribb szívritmuszavar – miatt kétórás operációt végzett a szívsebésze – írja a Bors.

Fotó: Smagpictures.com / Muzsika TV /

Fotó: Smagpictures.com / Muzsika TV /

Házibuli Attila szívpanaszai két évvel ezelőtt kezdődtek, amikor egy rosszullét után kiderült: pitvarfibrillációja van. Akkor rövid kórházi kezelésen esett át, majd hónapokig úgy tűnt, hogy a gyógyszeres terápia hosszú távú megoldást jelenthet. Tavaly novemberben azonban újrakezdődtek a szívpanaszai, és elkerülhetetlenné vált a műtét, amelyet most egy újabb beavatkozás követett.

„A műtét után nyomókötést kaptam a combartériámra, emiatt 9 óráig mozdulatlanul kellett feküdnöm. Szerencsére már jól vagyok, (…) a panaszaim szinte azonnal elmúltak” – árulta el a 38 éves énekes, akire még hosszú hónapokig tartó rehabilitáció vár.

Olvass még Házibuli Attiláról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top