Sztárok

Intim hálószobatitkot árult el Hajas László, aki 23 éve van együtt a párjával

Az Álarcos énekesben szereplő Hajas László arról is beszélt, miért nem működtek a korábbi kapcsolatai.

Hajas László sokakat meglepett azzal, hogy ő rejtőzött az Álarcos énekes Páva-maszkja alatt. A 64 éves sztárfodrász, aki igencsak megszenvedett a 20 kilós jelmezben, csak a feleségét avatta be a titokba – írja a Blikk.

MTI Fotó: Földi Imre

MTI Fotó: Földi Imre

Judit nagyon biztatott arra, hogy szerepeljek a műsorban. 23 éve vagyunk együtt, és mindenben támogatjuk egymást” – mondta el a korábban a Szombat esti lázban is szereplő Hajas, aki arról is vallott, mi a kapcsolatuk titka.

Az egymás iránti tolerancia és tisztelet a kulcsa az egésznek. Korábban a kapcsolataim azért nem működtek, mert a másik fél nehezen fogadta el, hogy sokat dolgoztam, utaztam, és hogy sokszor nagyon csinos hölgyek társaságában voltam, így pedig könnyen begyűrűzött a bizalmatlanság. Judittal minden jól működik” – mesélte a sztárfodrász, aki egy kis hálószobatitkot is elárult: „15 éve, amikor beköltöztünk az új házunkba, és vettünk egy hatalmas ágyat, a feleségem azt mondta, hogy legyen külön takarónk. Én nem engedtem, mert az az elhidegülés első állomása, (…) úgyhogy mi a mai napig összebújva alszunk”.

Olvass még Hajas Lászlóról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top