Sztárok

Singh Viki válaszolt a megjegyzésekre: „Én mindent értek, de ez az én döntésem”

Talán nem fogalmazunk erősen, ha azt mondjuk, Singh Viki nemrég tett kijelentései kiverték a biztosítékot. Az énekesnő arról írt az Instagram-oldalán, hogy most megszabadul a műkörmétől, a műszempillától, és egy ideig nem is tervezi, mert önkéntes karanténba vonul és nem ez a legfontosabb, majd bátorított másokat is, hogy ezt tegyék. Ezután többen megírták neki a véleményüket, Viki pedig úgy érezte, ki kell állnia magáért, és előbb az RTL Klub Reggelijében, aztán a saját oldalán is reagált.

Singh Viki az RTL Reggeli után a saját oldalán is kifejtette, mit gondol a megjegyzésekről

Singh Viki az RTL Reggeli után a saját oldalán is kifejtette, mit gondol a megjegyzésekről

„Minden műanyag lekerült rólam (…). Nyilván ez részemről egy felelősségteljes hozzáállás, hogy itthon maradok és nem az a fontos most, hogy milyen a körmöm meg a hajam, vagy a szempillám vagy bármi egyéb, hanem az, hogy megpróbálom az önös érdekeimet a közérdek mögé helyezni. Próbálok alázatosan és felelősségteljesen hozzáállni ehhez az egész helyzethez. Ennek a posztomnak a kapcsán sok szó érte a »ház elejét«, ha értitek, mire gondolok. Elindult egy kommentcunami, körmös lányok írtak rám privátban és kommentben is, hogy veszélyeztetem a megélhetésüket. Gyerekek, én ezt is értem! De próbáljunk meg most felelősségteljesen és nem önző módon hozzáállni a dolgokhoz. Én is minden fellépésemet lemondtam, amit még nem mondtak le, az üzletünk be van zárva, tanítani nem tanítok. Én ezt így látom jónak és felelősségteljesnek, és továbbra is mindenkit arra buzdítanék, hogy maradjon otthon, mert különben nagyon nagy baj lesz, ha továbbra is az van, hogy mindenki az utcán kódorog. Nem azért zártak be a helyek, a munkahelyek, ezt ne szabadságnak fogjátok fel, hanem haza kell menni és otthon kell lenni. Nem piknikezni, meg gyűlni az utcán, mindenhol azt olvasom és látom, hogy gyakorlatilag az emberek ezt nem veszik komolyan. (…)” 

Az eredeti poszt megtalálható az énekesnő oldalán, de a hozzászólások jelentős része nem olvasható. Hogy ezek miről szóltak, arról a Reggeliben mesélt a koronavírus miatt önkéntes karanténba vonult énekesnő: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top