Sztárok

A Barátok közt egykori szereplője, Németh Franciska a karanténkórházban végez önkéntes munkát

Németh Franciska a jelenlegi helyzetről is nyíltan beszélt.

Németh Franciska a János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai osztályának ápolója. A neve és az arca sokak számára ismerős lehet: mielőtt ezt a szép és nagyon nehéz munkát választotta volna magának, modellként, a Barátok közt szereplőjeként és kommunikációs szakemberként is dolgozott. Most pedig, mivel a helyzet úgy hozta, hogy a Szent Jánoshoz csatolt Kútvölgyit karanténkórháznak nevezték ki, ott végez önkéntes munkát – erről a Mandinernek nyilatkozott.

A János kórház 60-70 dolgozója jelenleg is önkén vállal munkát a karanténkórházban. „Az orvosok és ápolók az extrém, szorongató helyzetben is úgy gondolkodnak, hogy a gyógyításra esküdtek fel, a közvetlen környezetemben azt látom, hogy mindenki beleveti magát a feladatba” – mondja Németh Franciska, aki reméli, hogy kellő elismerést kapnak azok a hősök, akik ebben az állapotban emberéletekért küzdenek.

View this post on Instagram

Az ápolás menő. 💉 #nursefluencer #nurse #apolo

A post shared by Franciska Németh (@franciskanemeth) on

Németh Franciska (Fotó: Neményi)

Németh Franciska (Fotó: Neményi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top