Sztárok

Szakított szerelme Harsányi Leventével

Harsányi Leventével szakított kedvese, ez nagyon megviselte a tévést.

A családi titkokról is bátran beszélő Harsányi Levente két évig élt boldog párkapcsolatban, kedvese azonban nemrég úgy döntött, jobb, ha külön utakon folytatják. A mindig jókedvű tévést megrázták a történtek – írja a Blikk.

„Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie. Még nem vagyok túl a dolgon, és nyitni sem tudok, mert eddig soha nem érzett szerelmi bánattal kellett szembesülnöm. Nem volt könnyű kezelni. Az elmúlt két hónap nem volt egyszerű” – mondta Harsányi Levente, aki mindennek ellenére nem bánja, hogy szerelmes lett.

Nehéz időszakon van túl Harsányi Levente. Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Nehéz időszakon van túl Harsányi Levente. Fotó: Olajos Piroska/smagpix

„Nem szégyellem, hogy szerelmes lettem. Sőt, mindenkinek üzenem, merjen szerelmes lenni, mert a páros boldogság teszi az életet zamatossá. Később sem akarnék azon keseregni, hogy ezért meg azért nem engedtem meg magamnak a szerelmet, és éveket pazaroltam el” – mondta Harsányi Levente, aki nemrég milliókat nyert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top