Sztárok

Múlt héten tűnt el Robert F. Kennedy unokája, tegnap megtalálták a holttestét

Robert F. Kennedy unokája, Meave fiát még keresik.

Ahogy a Washington Post megírta, múlt héten veszett nyoma Robert F. Kennedy unokájának és nyolcéves kisfiának. A hírek szerint a család egy vízparti házban vakációzott, amikor játék közben a vízbe esett a kisfiú labdája. Maeve Kennedy Townsend McKean és a gyermeke, Gideon kenuval indultak el lefelé a folyón, ám nem értek vissza, ekkor kezdték el keresni őket.

Csütörtökön megtaláltak a kenut, de Maeve és Gideon nem voltak a közelében. A parti őrség folytatta a nyomozást, napokon át keresték az édesanyát és fiát, de sajnos rossz hírt kellett közölniük a családdal. A búvárok hétfőn megtalálták Maeve holttestét kb. 2,5 mérföldre délre a házuktól a Chesapeake-öbölben – írja a TMZ. A lap szerint a fiút még keresik.

A család többi tagja teljesen összetört, a férje és három gyermeke gyászolja Maeve-et, a hatóságok szerint pedig arra sincs sok esély, hogy Gideont élve találják.

Maeve Kennedy Townsend McKean és családja pár hónappal ezelőtt (Fotó: Gettyimages)

Maeve Kennedy Townsend McKean és családja pár hónappal ezelőtt (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top