Sztárok

55 évesen apa lesz Dj Dominique – Várkonyi Attila nem gondolta, hogy ez megtörténhet

Dj Dominique és felesége, Kinga a Storynak elárulták születendő gyermekük nemét is.

Tavaly októberben mondta ki a boldogító igent Dj Dominique / Várkonyi Attila és 19 évvel fiatalabb kedvese, Kinga. Az esküvő után rögtön egy négynapos dubaji nászút következett. Az 55 éves lemezlovas soha nem volt nős, korábban csak a teniszcsillag Szávay Ágival volt egy hosszabb kapcsolata. Várkonyi Attila azt gondolta, hogy teljesen le kell mondania a családról, feleségről és a gyerekről, de szerencsére nem így lett.

Várkonyi Attila 55 évesen lesz először apuka (Fotó: Facebook)

Várkonyi Attila 55 évesen lesz először apuka (Fotó: Facebook)

„Az esküvőnk után, ahogy az lenni szokott, jött a nászéjszaka, és ma már biztosan tudjuk, akkor fogant meg a kislányunk. Ezt hívják szerelembabának” – újságolta el a Story magazinnak Dj Dominique, aki életében először lesz apuka. A zenés és párja már nevet is választottak néhány hónap múlva születendő gyermeküknek. 

„Somló Tomi jóbarátom volt, az ő kislánya Lili, még egy dalt is írt hozzá, Lili I Love You a címe, ez inspirált minket, hogy a Lilien nevet választottuk” – árulta el Dj Dominique. Párjával már szinte mindent megvásárolt, és a babaszobát is kifestették, így felkészültek a kicsi érkezésére.

A lemezlovas és felesége életét is megnehezíti a koronavírus-járvány. Hogy pontosan milyen kihívások elé néznek, arról a Story magazinban olvashattok bővebben.

Dj Dominique és felesége, Kinga a Storynak elárulták születendő gyermekük nemét is

Dj Dominique és felesége, Kinga a Storynak elárulták születendő gyermekük nemét is

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top