Börtönfotók Hollywoodból – Amikor rács mögé kerülnek a sztárok

Gloria | 2020. Április 13.
Van köztük olyan híresség, akinek háromszor is börtönbe kellett mennie.

A héten mindenkit megdöbbentett A legendás állatok és megfigyelésük, valamint az Igazság ligája filmek sztárjáról, Ezra Millerről készült videó. A felvételen az látható, ahogyan a színész az egyik rajongóját vágja a földre és fojtogatja. Hogy milyen büntetőjogi lépésekre számíthat a fiatal színészt, az még nem tudjuk, ám számos kollégájának meggyűlt már a baja a törvénnyel. Íme néhány híresség, akiknek börtönbe kellett vonulniuk, ám sokan sajnos, nem tanultak a hibáikból…

Naya Rivera

A Glee sorozat egykori főszereplője, Naya Rivera azért került a rácsok mögé, mert állítólag megtámadta a saját férjét, egy hónappal azután, hogy lefújták a válást és a békülés mellett döntöttek. A rendőrség szerint a házaspár ismét szakított, majd a kettejük közti vita akkor élesedett ki, amikor képtelenek voltak megegyezni a gyermekfelügyeletről. A színésznőt 1000 dolláros óvadék ellenében engedték szabadon. (fotó: Kanawha Count/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia)

Edward Furlong

A Terminator sztárja, Edward Furlong szépen eltűnt a rivaldafényből. 2013-ban pedig le is tartóztatták, miután a barátnője bántalmazás miatt feljelentette. A színész 50.000 dolláros óvadék ellenében távozhatott az előzetesből. A próbaidő alatt ismét elrendelték a letartóztatását, de később szabadlábon védekezhetett, emellett elrendelték, hogy csak felügyelet mellett láthatja a gyermekét. (fotó: LA County Sheriff/PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia)

Michelle Rodziguez

Michelle Rodziguez 2007-ben került a kaliforniai lynwoodi börtönbe, korábban itt vendégeskedett: Paris Hilton, Nicole Richie és Lindsay Lohan. A színésznő ügye nem egyszerű, de megpróbáljuk azzá tenni. 2003-ban ittas vezetés és közlekedési szabálysértés miatt elítélték, háromévi próbaidőt szabtak ki rá. Két évvel később megint lekapcsolták ezek miatt, és mivel a próbaideje alatt történt az újabb szabálysértés, így két hónapra börtönbe zárták, de zsúfoltság miatt 4 órával később, már otthon volt. Sokat nem tanult az esetből, leginkább semmit, mert a kiszabott közmunkát sem végezte el, így visszakerült a börtönbe. De a 180 nap helyett, csak tizennyolcat kellett leülnie. (fotó: Planet / Profimedia)

Heather Locklear

Heather Locklear többször megfordult már börtönökben. Leginkább ittas vezetés, erőszakos viselkedés és rendőri intézkedéssel szembeni ellenállás miatt vitték be. (fotó: CAP/PLF / Capital pictures / Profimedia)

Bobby Brown

2007-ben készült el ez a fotó Bobby Brownról, akit gyerektartás megfizetésének elmulasztása miatt csuktak le. (fotó: Planet / Profimedia)

Cameron Douglas

Michael Douglas fia hét évet töltött a rácsok mögött. Szabadulása után Cameron interjút adott az ABC csatornának. Elmondta, hogy 13 évesen kezdett füvezni, mert nem tudta feldolgozni, hogy az apja megcsalja az anyját. És innen már egyenes út vezetett a kristálymet, a kokain és a heroin felé. Végül hét évre csukták le heroinbirtoklás és drogkereskedelem miatt. (fotó: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Justin Bieber

Justin Bieber ittas vezetésnek köszönheti a narancssárga egyenruhát. Még Miamiban történt az incidens, egy illegális gyorsulási futam közben kapcsolták le a zsaruk. A véréből kimutatták, hogy alkohol, marihuána és vényköteles gyógyszerek hatása alatt állt. Az előállítás során Bieber nem működött együtt a rendőrséggel. Mindez hat évvel ezelőtt történt. (fotó: / SWNS / Profimedia)

Daryl Hannah

Daryl Hannah színésznőt és környezetvédelmi tüntetését tartóztatták le, amikor tiltakozásával megpróbálta megállítani egy tervezett olajvezeték megépítésének elkezdését úgy, hogy a munkagépek elé feküdt. (fotó: BOXER/BOXER / Bauer Griffin / Profimedia)

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan 2013-ban élvezte a zsaruk vendégszeretetét. Ittas vezetés, és jogsértő magatartás miatt vették őrizetbe. (fotó: OHPIX/BOXER / Bauer Griffin / Profimedia

Sztárok börtönben:

Exit mobile version