Sztárok

Nem vitás, Aurelio megjárta a poklot, de hogyan tovább?

Januárban folytatódik Aurelio tárgyalása, sokan kíváncsiak a végkimenetelére.

Aurelio Caversaccio a Való Világban tűnt fel, meg is nyerte a műsort. Egy ideig reflektorfényben volt, aztán a háttérben dolgozott, de ekkor is folyamatosan cikkeztek róla. A valóságshow-hős nevéhez azóta több botrány fűződik, de talán a legnagyobb mind közül a még most is futó emberrablási ügy. Aurelio tagadja, hogy köze lenne hozzá, ám első fokon négy év szabadságvesztésre ítélték.

Az ügy másodfokra került, a per pedig 2020-ban folytatódik. A fiatal srác mellett kitart a barátnője, Dominika, annak ellenére, hogy 2 évvel ezelőtt elhagyta Nádai Anikóért. A kapcsolatuk nagyon zűrös, többször szakítottak, de a lány még a bíróságra is elkísérte. 

„Nem szököm meg a börtön elől. Világéletemben vállaltam minden tettemért a következményeket. (…) Tudom, hogy Istennek terve van velem, nem engedi meg, hogy egy koszos, lepukkant börtöncella legyen az otthonom éveken át” – mondta az elsőfokú ítélet után Aurelio a Mokkában. 

A bírósági ügy egyébként nem vágta földhöz: mint mondja, a TV2-nél nagyon rendesek vele, foglalkoztatják, elvileg még van egy műsor, amiben majd szerepelni fog valamikor, emellett van egy igen kecsegtető civil álláslehetősége is. A hétvégéken pedig lánybúcsúkra, kaszinómegnyitókra jár mint meghívott vendég.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top