Sztárok

Aurelio a peréről: „Hiszek a csodában, mert ide már ez kell”

Aurelio ellen több terhelő vallomást is tettek a bíróságon.

2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori VV-győztes több barátjával együtt elrabolt egy fiatalembert, hogy visszaszerezzék tőle az ellopott pénzt. Mióta az ügy kipattant, Aurelio bántó kommentből is kap eleget, ami viszont nagyon megviseli az édesanyját és idős nagymamáját – írja a Blikk.

„A legjobban az fáj, hogy ez őket mennyire megviseli. Kezdenek beleőrülni abba, ami történik, idegileg és érzelmileg is nehezen bírják. Fáj, hogy mocskolódó kommenteket kell olvasniuk, hogy beszólogatnak, és azzal heccelik őket, hogy úgyis börtönbe kerülök. Szeretném őket megvédeni ezektől a támadásoktól” – mondta Aurelio, aki ellen többen is terhelő vallomást tettek a keddi tárgyaláson. 

borton, aurelio

Fotó: smagpix

„Tartom magam ahhoz, hogy pár pofonon kívül nem történt semmi. Hiszek a csodában, mert ide már ez kell. Isten a legtöbbször velem van, remélem, most is így lesz” – mondta Aurelio. 

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top