Sztárok

Aurelio a bírósági ügyről: „Minden rendben lesz, hiába árulnak el”

Aurelio bírósági ügye tegnap folytatódott, az egykori valóságshow-hős pedig nagyon kibukott.

VV Aurelio emberrablásos ügye sokakat megdöbbentett, a valóságshow-hős azonban állítja, ő ártatlan. Tegnap folytatódott a per, ahol nagyon kibukott, hiszen a legjobb barátja, akivel gyerekkora óta jóban van, elárulta – legalábbis Aurelio így vélekedik. Most a közösségi oldalán üzent, mindenki megnyugtatott, hogy rendben lesz a dolog, kiderül az igazság, és felmentik.

Aurelio legjobb barátja ellene vallott

„Minden rendben van! Minden rendben lesz,hiába árúlnak el,hiába akarnak csőbe húzni! Nem fog menni! Nem! Nem hagyom és Isten sem! Ámen! Várd ki a végét! Szép napot és köszönöm mindenkinek aki velem van! A CSALÁDOM, a MENYASSZONYOM ÉS IGAZ BARÁTAIM és ti TIGRISEK!” – írta Aurelio Caversaccio az Instagram-oldalán. 

Hogy mi lesz a folytatás, hamarosan kiderül, de egyelőre nem áll túl jól a szénája, hiszen akár 8 év börtönbüntetést is kaphat. Az előkészítő ülésen az ügyész a beismeréséért két év letöltendő börtönt és két év közügyektől való eltiltást ajánlott fel, Aurelio azonban nem fogadta el az alkut.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top