TV-sztárok

Kitálalt az emberrablással vádolt Aurelio

Könnyek között vallott Aurelio a vádakról. A híresség és az édesanyja is nehezen viseli, hogy börtönbüntetés fenyegeti, menyasszonya a fő támasza.

Először beszélt Aurelio arról az éjszakai történetről, amely miatt most emberrablással vádolják. Amennyiben bűnösnek találják, évekre börtönbe kerülhet. Az egykori VV-sztár – aki a garázdaságot elismeri, de az emberrablást nem – nem titkolja: fél a tavasszal kezdődő tárgyalástól, nem tudja, mi lesz vele. „Ez garázdaság, amiért kapjak akár milliós pénzbírságot, de ne kelljen börtönbe mennem” – nyilatkozta könnyek között a Blikknek a 27 éves, egykori valóságshow-hős.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A vádirat szerint Aureliót meglopta egy férfi, mire a híresség két barátjával elment, hogy visszaszerezzék az összeget. Aurelio egy heves szóváltást követően többször megütötte, megrúgta a férfit, majd annak akarata ellenére egy autóba tették. „Ez nem igaz! Valóban kiabáltunk, ő anyázott, majd azt mondta: apád f*szát. Mivel édesapám meghalt, és őt szerettem a világon a legjobban, erre ugrottam. Igen, megrángattuk egymás ruháját, pofozkodtunk, üvöltöttünk, de nem bántottam jobban. (…) Az sem igaz, hogy papírt írattam volna alá vele arról, hogy adja meg a pénzemet” – jelentette ki.

Aurelio ügyvédje bízik abban, a bizonyított tények hatására a vádhatóság a bírósági tárgyaláson módosítja a vádat garázdaságra, amely pár százezer forint büntetést jelentene csak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top