TV-sztárok

Vírusként terjed a videó, amelyen a DC-filmek sztárja, Ezra Miller a rajongóját fojtogatja

Ezra Miller 2 év múlva saját filmet kapott volna, ám most valószínűleg lőttek a lehetőségnek.

Durva videó látott napvilágot a Twitteren, amelyen az látszik, hogy a 27 éves színész, Ezra Miller az egyik rajongóját fojtogatja az utcán. A felvétel azóta lekerült a közösségi oldalról, ám sokan lementették, és többen megosztották. A rajongó egyik ismerőse vette videóra a jelenetet, ami viccesnek indult, aztán hamar eldurvult a helyzet, és közbe kellett avatkozni – írja a The Sun.

A színész azt ismételgeti a videón, hogy akarsz-e verekedni, majd megfogja a rajongóját a nyakánál, és földre viszi. A kamerázó barát először szavakkal próbálta nyugtatni Ezra Millert, aki nem hagyta abba a fojtogatást, a felvétel pedig itt véget ér. A színész állítólag a sebeit mutogatta a lánynak, mire ő megjegyezte, hogy ő viccesen megjegyezte, hogy le tudná győzni, minden bizonnyal ezen a mondaton rágott be Ezra, ám ezt csak a Twitter-bejegyzés kommentjeiből lehet találgatni, hiszen a poszt azóta elérhetetlenné vált.

Ezra Miller egyébként A legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter-előzményben is játszik, illetve ő az Igazság ligájának Flash karaktere, akinek 2022-re saját filmet ígértek. Ezek után kétséges, hogy marad-e a szerepben, a DC egyelőre nem nyilatkozott az esetről.

Hollywood-ban nem ismeretlen az erőszak:

 

Ezra Miller (Fotó: Gettyimages)

Ezra Miller (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top