Sztárok

Koronavírusteszt alá vetik a Nicsak, ki vagyok? teljes stábját

Szigorú ellenőrzések és óvintézkedések mellett jelentkezik újra a Nicsak, ki vagyok? a TV2-n.

A Nicsak, ki vagyok? teljes stábját koronavírus-tesztre küldik, illetve fertőtlenítik a stúdiót is. A Bors információi szerint a TV2 vasárnap este adja a Nicsak, ki vagyok? döntőjét, ezért szerdán a szereplők és munkatársak különböző időpontokban érkeznek a csatorna székházába, ahol az egészségügyi szakemberek elvégzik rajtuk a koronavírus-gyorstesztet.

Koronavírus-tesztet csináltat a TV2 a Nicsak, ki vagyok? teljes stábjával

Vasárnap rendezi meg a Tv2 a Nicsak, ki vagyok? című műsor döntőjét Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„A kezdetek óta szabálykövető vagyok, tényleg csak a közértbe járok ki, és oda is teljes védőfelszerelésben, úgyhogy azt gondolom, esélye sincs a vírusnak velem szemben. A Nicsak, ki vagyok? forgatása miatt sem aggódom, mert azt érzem, olyan szinten megerősödtem, hogy nem tu­dok beteg lenni” – mondta Judy.

„Abszolút felelősségteljes döntés a TV2 részéről, hogy a portástól a zsűrin át mindenkit tesztelnek. Szerintem a nézők is várják a szuperdöntő végét, és hiszem, hogy mindenkire ráfér egy kis szórakozás – mondta Ábel Anita.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top