Sztárok

Újra apa lesz Chris Pratt

A színésznek az első házasságából már van egy 7 és féléves kisfia; most úgy tűnik, második felesége is várandós.

A Jurassic Park és a Bosszúállók sztárja, Chris Pratt 10 hónappal ezelőtt, egy meghitt ceremónia keretében vette feleségül Katherine Schwarzeneggert, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver legidősebb lányát. A People magazin szombaton arról írt, a 30 éves írónő minden bizonnyal első gyermekét várja.

A lap az állításait a Katherine-ről készült friss fotókkal támasztja alá: a képeken Chris Patt felesége épp kutyát sétáltat, a sétához pedig egy meglehetősen bő ruhát választott, ami a People újságírója szerint csak alig-alig takarja a pocakját.

A pár egyébként már az esküvőjük előtt sem rejtette véka alá, hogy minél hamarabb szeretnének belevágni a családalapításba. Chris Pratt egy interjújában elmondta, Katherine-nek csodálatos érzéke van a gyerekeknek, szinte azonnal megtalálta a közös hangot a kisfiával is. „Csodálatos mostohaanya, egészen biztos vagyok benne, hogy egy szép nap ugyanilyen csodálatos anya lesz majd” – árulta el a színész.

Olvass még többet Chris Prattről az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top