Sztárok

Sokan dicsérték Keresztes Ildikó új frizuráját

Ismét új dallal készül Keresztes Ildikó, aki ezzel a fotóval keltette fel a rajongói érdeklődését. Sok bókot kapott az énekesnő, mutatjuk, miért.

Keresztes Ildikó a karantén idején örömzenéléssel kedveskedik a rajongóinak, mára is tervez egy újabb produkciót. Egy ehhez hasonlót: 

„Szerdára készülünk a szokásos #karanténdallal, de most valami NAGYON izgalmas következik! Egy teljesen új, friss számot hallhattok! Természetesen van aktualitása, és nagyon kellemesre sikerült, igazi csapatmunka volt!!” – írta lelkesen az énekesnő, aki egy vidám képet is megosztott a bejelentéshez. Bár sokan várják a dalt, Ildikó már a fotóval sikert aratott, mert mindenkinek nagyon tetszett a frizurája.

„Mindig így kellene viselned, ez most nagyon te vagy” – írta az egyik hozzászóló, de sok ehhez hasonló megjegyzést olvashatsz az énekesnő Facebook- és Instagram-oldalán, ahová az új dal is felkerül. 

Neked hogy tetszik Keresztes Ildikó ezzel a hajjal? 

Keresztes Ildikó haja göndör

Keresztes Ildikó göndör hajjal nagy sikert aratott (Fotó: Facebook) 

Keresztes Ildikó régi képei is mindig nagy sikert aratnak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top