Sztárok

Mucsi Zoltán egy komoly sérülés miatt kényszerült felhagyni a sporttal

Mucsi Zoltán korábban futballozott és rendszeresen járt futni is. Azonban egy sérülés miatt fel kellett hagynia kedvenc sporttevékenységeivel.

Vérbeli futball-rajongónak számít Mucsi Zoltán, aki fiatal kora óta a foci szerelmese. A színész szinte egész életében örömmel rúgta a bőrt, azonban egy ideje fel kellett hagyni szeretett sporttevékenységével. Sőt, a futásnak is búcsút kellett intenie egy sérülés miatt.

„Elszakadt a keresztszalagom, ami azóta sincs megműtve. Így már nem focizom és nem is futok. Mindkettőt nagyon szerettem pedig, korábban hetente négyszer futottam, 10-12 km-t. Mindig kerestem a határaim benne” – mondta az Ülj mellém! videointerjú-sorozat legújabb epizódjában a Jászai Mari-díjas színész, aki sok hasonlóságot lát az élsport és a színészet között.

„Bizonyos értelemben egyik sem egy magányos tevékenység, hiszen a sportolók mögött ma már egy komplett csapat áll. Tréner, masszőr, akik egy csapattá válva dolgoznak a sikerért. Akárcsak a színházban. Arról nem is beszélve, hogy a versenyekre való felkészülés is sokban hasonlít arra, ahogy a színházban a premierre készülünk. Azon vagyunk, hogy akkor és ott a legoptimálisabb formánkat nyújtsuk. A verseny és a premier napján is van egy adrenalin-löket mind a sportolókban, mind a színészekben. Érdekes ez a sok kapcsolódás és fantasztikus micsoda csapatmunka áll mindegyik mögött” – árulta el a két műsorvezetőnek, Fodor Annamáriának és Molnár Andinak Mucsi Zoltán.

Az Ülj mellém című videó-sorozat forgatása

Az Ülj mellém című videósorozat forgatása (Fotó: Youtube)

Olvass még Mucsi Zoltán az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top