Sztárok

Gajdos Tamás az első magyar férfimodellek egyike – emlékszel még, hogy nézett ki 20-30 évvel ezelőtt?

Gajdos Tamás a sportos életmód híve, ami látszik is rajta.

Kezdjük ezzel: Gajdos Tamás 61 éves, és itt idéznénk a híres reklámot:

“Mennyi?”

Szinte hihetetlen, hogy a tévés a 62. életévében van, 20-at simán letagadhatna, ezt pedig az az applikáció is bizonyítja, ami egy kép alapján tippeli meg az ember korát. Nos, Gajdos Tamás nem véletlenül néz ki így: a sportos és egészséges életmód híve, szinte minden nap fut és próbál jól étkezni. 

Kevesen tudják, de ő volt az első magyar férfimodellek egyike, rengeteg újságban, divatanyagban szerepelt, aztán a Szerencsekereket vezette, majd híradós és műsorkészítő lett – a mai napig ez a hivatása. 

Bár sokan kérdezik tőle, mi a receptje az örök fiatalságnak, ő senkinek nem akarja megmondani, hogyan éljen. Az biztos, hogy Tamás a futásban találta meg azt, ami az életéből hiányzott. ,,Igen, a futás monoton. Na, de van a tájékozódási futás, a pályaatlétika, a maratonfutás, van triatlon, duatlon…” – állítja. Bár fiatalon sokat versenyzett, a karriert választotta. 50 évesen kezdett el újra versenyekre járni, azóta is folyamatosan jól szerepel ezeken. Felesége 18 évvel fiatalabb – a tévés állítja, ez is szerepet játszik abban, hogy 20 évvel fiatalabbnak gondolják.

Na, de mutatunk egy fotót, ami 1984-ben készült Gajdos Tamásról: 

Gajdos Tamás 1984-ben

Gajdos Tamás 1984-ben (Fotó: MTI)

És itt egy 21 évvel ezelőtti fotó: 

Ez a fotó is bizonyítja, hogy Gajdos Tamás nem öregszik

Ez a fotó is bizonyítja, hogy Gajdos Tamás nem öregszik (Fotó: MTI)

Olvass még Gajdos Tamásról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top