Sztárok

Koronavírus-fertőzést kapott Enyedi Ildikó

Az Oscar-jelölt rendező, Enyedi Ildikó mesélt arról, milyen tünetei voltak, és azt is elmondta, családjából nem ő az egyetlen, aki elkapta a koronavírus által okozott betegséget.

Enyedi Ildikó, az Oscar-jelölt Testről és lélekről című film rendezője is átesett a koronavírus-fertőzésen – derült ki abból az interjúból, amit a HVG-nek adott. Enyedi arról a arról a rövidfilmről mesélt, amit a Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztivál felkérésére karanténban forgatott. Aztán elmondta azt is, hogy egyébként ő maga már átesett a fertőzésen.

És a családból nem Enyedi Ilikó volt az egyetlen, aki megbetegedett, lánya és lányának barátja is is átesett a koronavírus okozta betegségen. Szerencsére mindez nem a járvány kitörésének elején történt, így volt lehetőségük magántesztet csináltatni.

Enyedi elmondta azt is: szerencsére csak enyhe tünetei voltak, de azért nagyon megijedt. Férjét sikerült egy másik lakásba kimenekíteni, így ő nem lett fertőzött.

Enyedi Ildikó is koronavírus-fertőzött lett.

Enyedi Ildikó filmrendezõ kezében a Lecce-i Filmfesztivál életmûdíjával, az Arany Olajfával a dél-olaszországi városban 2018. április 13-án. (Fotó: MTI/EPA/Claudio Onorati)

Enyedi Ildikóról többet is megtudhatsz itt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top