Sztárok

Minden eddiginél rosszabb a viszony a Pink Floyd tagjai között

Roger Waters kijelentette, az élő tagok valószínűleg sosem zenélnek már többet együtt.
roger waters david gilmoure pink floyd (1)

A rajongók a 2005-ös Live 8 szuperkoncert óta várják a hírt, hogy újra összeálljon a legendás brit zenekar, a Pink Floyd. A kedélyeket – és ezzel együtt az újra összeállásról szőtt álmokat – most Roger Waters, az együttest feloszlató basszusgitáros hűtötte le, mikor elárulta, minden eddiginél rosszabb a viszonya az énekes-gitáros David Gilmourral.

„Egy éve találkoztam a Pink Floyd még élő tagjaival egy reptér melletti hotelben, Londonban. Szerettem volna, ha véget ér ez a szörnyű helyzet közöttünk” – kezdte Waters, majd hozzátette, azért találkozott a többiekkel, mert szeretett volna hozzáférni a zenekar közösségi oldalához. „Évtizedeken át együtt írtuk a dalokat, ám David Gilmour közölte: a Pink Floyd az övé, és övé minden vele kapcsolatos portál is.”

Waters hozzátette, az énekes-gitáros ezután azt közölte vele, hogy azután, hogy 85-ben lelépett, a legjobb az, ha most befogja a száját.  

Olvass még többet a Pink Floydról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top