Sztárok

Gaál Noémi: “Remélem nem csak a kapcsolatunk első évfordulóját ünnepeljük Tamással” – titokzatosan mesélt jövőjükről

Gaál Noémi élete keveset változott az elmúlt hetekben, nincs olyan nap, hogy ne lenne úton. Vagy az időjárásjelentés forgatására igyekszik, vagy a kisboltjába, illetve szüleit is ő látja el élelemmel. Az ATV időjósa nem unatkozik, és azért időt szán arra, hogy párjával, Tamással az otthonukat csinosítsák.

Hogyan teltek illetve telnek a napjaitok Tamással mostanában?

A több hetes otthon maradás miatt sokaknak már elfogyott a türelmük, és egyébként akár anyagilag is nehéz helyzetbe kerülhettek emberek. Mi szerencsére jól bírjuk, és s ezúttal is megpróbáljuk kihozni a legjobbat a mindennapokból. A nagyobb takarítások után elkezdtünk kertészkedni, bőven találunk még a házban, ház körül elfoglaltságot. Rengeteget főzünk, igyekszünk új recepteket kitalálni, újítani dolgokat. Szeretünk grillezni, és finomakat enni. Egy kicsit jót is tett a lassítás, hogy otthon lehetünk és persze együtt tölthetjük az időnk nagy részét.

Megnézem
Összes kép (3)

Van kertetek. Sok időt töltötök a szabadban?

Fűszernövényeket vásároltunk, azokat gondozzuk. Van szinte mindenünk, ami elengedhetetlen a főzéshez. Ültettünk magból paradicsomot, már szépen fejlődnek a palánták. Jó érzés, hogy most egy kicsit másfajta elfoglaltságunk is van, mint az addigi feladatok. Persze Tamás kutyusa sem maradhat gondozás nélkül, fésülgetem, ápolom a szőrét, játszom vele.

Gaál Noémi és párja kutyája, Buddy (Fotó: Gaál Noémi)

Gaál Noémi és párja kutyája, Buddy (Fotó: Gaál Noémi)

Neked nem lehetett hazavinni a munkádat. A tévében végig forgattál és a kisboltjaidat is viszed ugye?

Igen. Az ATV tulajdonképpen nagyon hamar reagált a vírus kialakulására. Azonnal kaptunk új házi szabályokat, amiket be kell tartani. Kézfertőtlenítőket helyeztek ki szinte mindenhová, a sminkszobában megszabták egyszerre hányan tartózkodhatnak, a sminkesek maszkban dolgoznak és amennyiben lehetséges, be kell tartani a 1,5-2 méteres távolságot a kollégáktól. Nagyon óvatos vagyok, viszem magammal a maszkomat, a kesztyűt, és mindig fertőtlenítem a kezemet. Az üzleteim is tovább működnek, csak a nyitvatartás lett rövidebb. Ott is szigorú higiéniai szabályokat kell betartani. Szerencsére, az alkalmazottaim is kitartanak, de csak úgy lehet ezt a helyzetet kezelni, ha van összetartás, és több türelem. Nekem minden napra jut elfoglaltság, nem unatkozom egy cseppet sem. Otthonról dolgozni az én esetben nem megoldás.

Megnézem
Összes kép (5)

A szüleidnek is segítesz?

Persze, naponta beszélünk telefonon, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Amikor be kell vásárolni, én megyek helyettük. Édesapám beteg, de mostanában egyre több az ereje, jobban érzi magát. Szerencsére a koronavírus idején nem szorult kórházi kezelésre. Hálás vagyok ezért. Védem a szüleimet, úgy szoktunk találkozni, hogy a kerítésig kisétálnak, én pedig az utcán állok és messziről beszélgetünk. Jó lenne már megölelgetni őket, de most még nincs itt az ideje. Sokszor inkább azért vitatkozunk, hogy ők tartsák be a szabályokat.

Megnézem
Összes kép (11)

Nem féltél attól, hogy elkapod a vírust, mert elég sokat vagy úton?

Egyáltalán nem. Ha hazaérek, azonnal fertőtlenítek, ha valamit veszek, azokat is áttörölgetem. Ügyelek arra, hogy ne legyen baj. Azt hiszem, fejben is eldől, és persze állandó figyelemre is szükség van, most új rutinokat kell megszokni. Eleinte kicsit aggódtam és követtem, hogyan változik az élet menete, és természetesen én is várom a végét, hogy végre visszatérjenek a dolgok a régi kerékvágásba. Egyébként az egészségemet igyekszem megőrizni, még több vitamint szedek, edzem magam továbbra is és figyelünk Tamással, hogy egészségesen táplálkozzunk. A minap például spárgát készítettünk sült hallal, isteni volt.

Többet sportolsz most?

Most online edzéseket tart az edzőm. Tamásnak van egy kis edzőszobája, ott szoktam végezni a gyakorlatokat. Ha lehet, egy edzéssel többet is beiktatok hetente. Most már lehet teniszezni is, hiszen az kültéri edzés, no és az időjárás is egyre kedvezőbb. Számomra a mozgás mindig is fontos volt. Kell a testemnek, lelkemnek, segít a sport a stressz oldásban.

Megnézem
Összes kép (7)

Hogy látod most a jövőt Tamással?

Nyár elején leszünk egy éve együtt, ez már közös múltat jelent. (mosolyog) Elröppent ez az időszak, tartalmas, boldog hónapok állnak mögöttünk. Igyekszünk mindennap az örömeinket megélni, és nem előre aggódni. Reméljük, nemcsak a kapcsolatunk első évfordulóját ünnepeljük, hanem ezt továbbiak is követnek majd. A nyári utazásunkról viszont lemondtunk, még szerintem nem biztonságos a vírus miatt, pedig már tavasszal szerettünk volna elutazni, valahová Európában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top