Sztárok

Mike Tyson durván kigyúrta magát, így néz ki most az 53 éves ökölvívó

Mike Tyson a visszatérésére készül.

Mike Tyson elmúlt 53 éves, de bomba formában van! A világbajnok ökölvívó már többször is visszavonult, ám megint a visszatérést tervezgeti, és nem viccel. Az elmúlt pár hónapban – a karantén miatt is – nagyon sok ideje felszabadult, így arra tudott koncentrálni, amiben régen is nagyon jó volt – az edzés. Ennek meg is lett az eredménye, brutális testet varázsolt magának Mike Tyson.

Egyelőre nem tudni, mit jelent számára az “I’m back”, vagyis a “Visszatértem”, de az biztos, hogy nagyon kemény edzésbe kezdett. Lehet, hogy a ringbe is beszáll hamarosan?

,,Minden lehetséges, ha okosan csinálod. Eddz okosan! Regenerálódj okosabban” – írja a közösségi oldalán minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka. Az elmúlt hetekben egyébként nem csak ő, de egykori ellenfele, az 57 éves Evander Holyfield is bejelentette, hogy visszatér, és elmondta, hogy nem lenne ellenére egy Tyson elleni harmadik összecsapás, ami egyébként mindkétszer az ő sikerét hozta.

Olvass még Mike Tysonról az nlc.-n:

Mike Tyson

Mike Tyson (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top