Sztárok

Visszaéltek Barabás Évi nevével, teljesen kiakadt a műsorvezető

Barabás Évi a közösségi oldalán fakadt ki.

Az elmúlt pár évben egyre többször előfordul, hogy visszaélnek hírességek nevével, és így próbálnak meg értékesíteni különböző “csodaszereket”. Leginkább különböző oldalakon, vagy hírlevelekben lehet olvasni ezekről, amikor is az adott celeb állítólag mesél egy termékről, ami persze az esetek nagy részében nem igaz. Ez történt Barabás Évivel, aki a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit, hogy vigyázzanak ezekkel.

,,Az elmúlt időszakban többen jelezték, hogy különböző “gyógyszerek” reklámjaiban és PR cikkeiben találkoztak velem. Mivel több ponton is törvénysértő módon éltek vissza a nevemmel, illetve ismeretlen eredetű szerekről van szó, a következőkre hívom fel a figyelmet” – kezdi a közleményét Barabás Éva. Azt is elárulta, hogy visszaéltek a nevével, képével, és olyan szavakat adtak a szájába, amelyek soha nem hangoztak el tőle. Egyben arra kéri a rajongóit, hogy ne dőljenek be ezeknek, és ha ilyen látnak, jelentsék.

Olvass még Barabás Éváról az nlc.-n:

Barabás Évi

Barabás Évi (Fotó: Facebook / Nánási Pál)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top