Kisbabát vár Sasha Pieterse, a Hazug csajok társaságának főszereplője – Ezzel a fotóval árulta el az örömhírt

nlc | 2020. Május 28.
Második házassági évfordulóján árulta el Sasha Pieterse színésznő, hogy első gyermekével várandós.

A 24 éves Sasha Pieterse hatalmas népszerűségre tett szert a Hazug csajok társaságának köszönhetően, ám most élete legboldogabb időszaka következik, ugyanis a színésznő az első gyermekével várandós. Férjével, Hudson Sheafferrel egy nagyon cuki fotóval árulták el, hogy hamarosan bővül a családjuk. Ráadásul pont úgy időzítették a bejelentést, hogy az a második házassági évfordulójukra essen.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk mindenkivel a csodálatos hírt: Idén októberben egy drága, kicsi emberkét köszönhetünk a családunkban. Ma van a második házassági évfordulónk, és nincs ideálisabb időpont, hogy elmondjuk, az életünk örökre megváltozik majd. Az anyaság hivatalosan is a kedvenc szerepem”- írta ki posztjában Sasha, majd férjének köszönte meg, hogy édesanya lehet, és mindig sziklaként, biztonságot teremt számára. 

Sasha Pieterse és férj. (fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Sandals)

A színésznőt sokan támadták korábban a túlsúlya miatt, és ezek megkeserítették az életét. Néhány éve, hogy elhallgattassa a bántó kommentelőket, elmondta, hogy a PCOS betegséggel harcol, és számos hormonproblémával küzd.  Sok specialistánál járt, amíg sikerült megtalálni a számára megfelelő kezelést, valamint étrendet, melyeknek köszönhetően sikerült leadni a súlyfeleséget. 

Sasha Pieterse kezét 2015-ben kérte meg a szintén színész Hudson Sheaffer. 2018. május 27-én tartották meg az esküvőt egy Írországban található kastélyban.

 Sztárgyerekekről olvasnál?

Exit mobile version