TV-sztárok

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

Bár ha nem egy betegség, hanem mondjuk az életmódja miatt hízott volna meg Sasha Pieterse, az sem lehetett volna ok arra, hogy lebálnázzák a Hazug csajok társasága című sorozat színésznőjét.

Sasha Pieterse 21 éves, és első sorozatában nagyon vékony kislányként ismerte meg a világ. Később sem volt dundi, egészen 2015-ig, akkor kezdett hízni. Igénytelen rondaság! Hájas disznó. Bálna – csak néhány azokból a jelzőkből, amelyeket Sasha kapott az elmúlt 2 évben.

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

“Az emberek imádnak ítélkezni. Megmondani a másiknak, hogyan éljen, mit vegyen fel és mit csináljon a külsejével. Nem akartam reagálni a támadásokra, de ami elég, az elég. Eldöntöttem, hogy úgy szeretem és fogadom el magam, amilyen vagyok. Ha én sem szeretem magam, akkor mások sem fognak. Egyébként hormonproblémákkal küzdök, ezért híztam meg. Ez a helyzet” – így reagált az emberek beszólásaira korábban a Hazug csajok társasága színésznője, Sasha Pieterse.

Barátai kikotyogták, hogy most “tényleg” jön a baba

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

A legfrissebb fotók után azonban egy újabb pletyka indult el. Most épp azt találgatják, hogy vajon Sasha kisbabát vár-e. A színésznő azt mondta, ezek a találgatások inkább tapintatlanok, mint durvák. A környezetéből azonban néhányan már azt nyilatkozták a lapoknak, hogy jön a baba.

Lebálnázták Sasha Pieterse színésznőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top