Sztárok

Kisbabát vár Sasha Pieterse, a Hazug csajok társaságának főszereplője – Ezzel a fotóval árulta el az örömhírt

Második házassági évfordulóján árulta el Sasha Pieterse színésznő, hogy első gyermekével várandós.

A 24 éves Sasha Pieterse hatalmas népszerűségre tett szert a Hazug csajok társaságának köszönhetően, ám most élete legboldogabb időszaka következik, ugyanis a színésznő az első gyermekével várandós. Férjével, Hudson Sheafferrel egy nagyon cuki fotóval árulták el, hogy hamarosan bővül a családjuk. Ráadásul pont úgy időzítették a bejelentést, hogy az a második házassági évfordulójukra essen.

View this post on Instagram

We are so beyond excited to finally share our sweet news with all of you ✨ we will be welcoming a precious little human this October! Today marks our 2nd wedding anniversary and what better way to share our joy then on the day when our lives changed forever (the first time 😉) Motherhood is officially my favorite role ever! 🤍 @hudsonsheaffer thank you for making me a mom and for always being my unwavering rock and safe place. You bring out the adventurer in me and I feel like my truest self when I’m with you, luckily that’s all the time! I love every part of you with every part of me and will continue to love who you are and who you become especially as we enter this brand new chapter 🤍 Happy Anniversary baby! 🎉

A post shared by Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse) on

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk mindenkivel a csodálatos hírt: Idén októberben egy drága, kicsi emberkét köszönhetünk a családunkban. Ma van a második házassági évfordulónk, és nincs ideálisabb időpont, hogy elmondjuk, az életünk örökre megváltozik majd. Az anyaság hivatalosan is a kedvenc szerepem”- írta ki posztjában Sasha, majd férjének köszönte meg, hogy édesanya lehet, és mindig sziklaként, biztonságot teremt számára. 

Sasha Pieterse és férje

Sasha Pieterse és férj. (fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Sandals)

A színésznőt sokan támadták korábban a túlsúlya miatt, és ezek megkeserítették az életét. Néhány éve, hogy elhallgattassa a bántó kommentelőket, elmondta, hogy a PCOS betegséggel harcol, és számos hormonproblémával küzd.  Sok specialistánál járt, amíg sikerült megtalálni a számára megfelelő kezelést, valamint étrendet, melyeknek köszönhetően sikerült leadni a súlyfeleséget. 

Sasha Pieterse kezét 2015-ben kérte meg a szintén színész Hudson Sheaffer. 2018. május 27-én tartották meg az esküvőt egy Írországban található kastélyban.

 Sztárgyerekekről olvasnál?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top