nlc.hu
Sztárok

Ő Bunyós Pityu ritkán látott felesége

Így köszöntötte Bunyós Pityu a feleségét – a 35. házassági évfordulójukat ünneplik Brigivel

Bunyós Pityu még ifjú ökölvívóként szeretett bele Brigibe.
Bunyós Pityu

Mostanában egyre kevesebb híresség házassága éli meg az egy évtizedet, nem hogy 35-öt. Bunyós Pityu és felesége, Brigi ugyanis ennyi ideje imádják egymást, és élnek nagyon jó kapcsolatban. A fiuk nemrég ünnepelte a 33. születésnapját, és büszke lehet a szüleire, akik ennyi idő után is ugyanúgy néznek egymásra. A mulatós zenész egy meglepetés dallal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon.

,,Tegnap volt a 35.házassági évfordulónk… Éppen egy buliban voltunk és meglepetésként ezzel a csodálatos dallal köszöntöttem a páromat…” írja a közösségi oldalán Bunyós Pityu, aki előszeretettel posztolt közös képeket a feleségével. 

,,Nagyon hamar mennek az évek, ez a harminc is gyorsan el­szállt. Örülök, hogy egy ilyen csodás vidéki lányt találtam magamnak. Szép volt, jó volt minden egyes pillanata az együtt töltött időnek, és csak egyre szebb lesz, mert már összecsiszolódtunk” – mondta az egykori ökölvívó.

Ők itt Bunyós Pityu felesége és fia:

Olvass még Bunyós Pityuról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top